Ribstuk met gekonfijte sjalotjes

4
60 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Pel de sjalotten, snipper er twee fijn en laat de andere heel. Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Spoel de selder en snij ’m in boogjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 3 Braad het gekruide ribstuk rondom aan in de hete olie. Leg het in een grote braadslee. Bestrooi het met de gehakte sjalotjes en de gedroogde tijm.
  • 4 Giet de bouillon in de braadslee. Leg de hele sjalotjes, de wortel en de selder rond het ribstuk.
  • 5 Zet 1 uur in de oven. Bedruip het vlees tussendoor meerdere keren met de braadjus.
  • 6 Laat het ribstuk 5 minuten rusten onder aluminiumfolie voor je het aansnijdt.

Ribstuk met gekonfijte sjalotjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Asado A La Parrilla, Geroosterd Ribstuk
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden Ribstuk Met Peper En Mosterd
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Met Vijgen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koreaans Ribstuk
10-20 min -
Bekijk recept