Ei met asperges en mozzarella

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren 8 minuten. Laat ze afkoelen, pel en halveer ze.
  • 2 Maak de asperges schoon. Kook wilde asperges in 5 minuten, groene asperges in 10 minuten beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en opdrogen op keukenpapier.
  • 3 Spoel en droog de tomaten. Snij de trostomaten in plakjes, halveer de kerstomaatjes. Laat de mozzarella uitlekken, snij de kaas in fijne plakjes. Verdeel de plakjes tomaat over de borden. Leg daarop de plakjes kaas. Kruid de kaas met peper uit de molen en fleur de sel.
  • 4 Leg er de asperges, de eieren en de kerstomaatjes bij. Besprenkel met olijfolie en balsamico. Werk af met wat gehakt basilicum. Serveer meteen.

Ei met asperges en mozzarella is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept