Abrikozenclafoutis (2)

4
45 min
Gebak
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Dompel de abrikozen even onder in kokend water en laat ze schrikken onder koud water. Pel ze, snij ze doormidden en haal er de pit uit.
  • 2 Klop de suiker met de eieren en de vanillesuiker tot een schuimig witte massa. Doe er de bloem en de melk bij. Roer tot een glad beslag.
  • 3 Giet het deeg in een met boter ingevette ovenschaal en leg er de abrikozen in. Zet de clafoutis 35 minuten in de voorverwarmde oven. Bestrooi met amandelen en hagelsuiker.

Abrikozenclafoutis (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Abrikozenclafoutis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozenclafoutis
60 min Nagerecht
Bekijk recept