Balletjes in tomatensaus (2)

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de korst van het brood en week het in de room. Meng het gehakt met het ei, de peterselie, de citroenschilletjes en het brood. Kruid met peper en zout en kneed goed door. Rol er balletjes van, zo groot als walnoten.
  • 2 Pel en hak de sjalotten en knoflook. Stoof ze glazig in olijfolie. Doe er de tomatenpuree en de tomatenblokjes bij en laat 20 minuten zachtjes sudderen. Breng op smaak met suiker, peper en zout.
  • 3 Bak de balletjes rondom goudbruin in boter. Doe ze bij de saus en laat nog 10 minuten doorwarmen.

Balletjes in tomatensaus (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept