Erwtenflapje

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en kook 4 aardappelen beetgaar in lichtgezouten water. Blancheer 75 g diepvrieserwtjes, giet af en laat schrikken onder ijskoud water.
  • 2 Voeg samen met 1 el currypasta toe. Verwarm de oven op 180°C. Smelt de boter. Snij 1 pak filodeeg in 3 zodat je lange repen bekomt. Bestrijk een reep met gesmolten boter.
  • 3 Leg een hoopje van de aardappelvulling bovenaan in de hoek van het deeg. Vouw het deeg erover tot een driehoek ontstaat.
  • 4 Vouw verder tot een driehoekig pakketje. Bestrijk met nog wat boter en bak in de oven ± 10 min of goudbruin.

Erwtenflapje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker