Empanadillas

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de hardgekookte eieren fijn en meng ze met de chorizo.
  • 2 Pel en snipper de ui, fruit hem in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, de ham en 2 eetlepels water bij. Laat afkoelen. Schep er de chorizo en stukjes ei door.
  • 3 Steek met met behulp van een dresseerring of glas cirkels uit het bladerdeeg.
  • 4 Schep een lepeltje van de vulling op de deegcirkels. Vouw ze dicht tot halvemaantjes en druk de randen aan met een vork.
  • 5 Bestrijk de empanadillas met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Zet 15 à 20 minuten de oven.

Empanadillas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Empanadilles de gallo pinto uit Nicaragua
45 min-
Bekijk recept
Empanadillas met paddenstoelen en garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Empanadillas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Empanadillas
20-30 min -
Bekijk recept

Empanadilles de gallo pinto uit Nicaragua
45 min-
Bekijk recept
Empanadillas met paddenstoelen en garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Empanadillas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Empanadillas
20-30 min -
Bekijk recept