Gevulde champignons op provençaalse wijze

8
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de champignons schoon, verwijder de steeltjes en hak ze fijn.
  • 2 Snij de tomaten fijn. Meng ze met de parmezaan en champignonsteeltjes (voeg eventueel wat olie toe). Breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden.
  • 3 Bestrijk de champignons met olijfolie en leg ze in een aluminium schaaltje. Vul ze met de parmezaanmix en gril ze  gaar.

Gevulde champignons op provençaalse wijze is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept