Kipspiesjes met zoete dipsaus

8
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat 8 satéprikkers 10 minuten weken in koud water.
  • 2 Halveer de kipfilets in de lengte en sla ze plat met een houten plankje. Prik de kip op de spiesjes.
  • 3 Meng de olijfolie, citroenschil en -sap, knoflook en zout en peper. Wentel de spiesjes erdoor en zet 30 minuten koel weg.
  • 4 Meng voor de dipsaus de look, mosterd, witte-wijnazijn, zoete chilisaus en citroensap. Voeg de olijfolie in scheutjes toe onder voortdurend roeren. Breng op smaak met peper en zout en zet opzij.
  • 5 Verhit een grillpan. Bak de spiesjes goudbruin en serveer met de dipsaus.

Kipspiesjes met zoete dipsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pootjebaden in mayo-ketchupsaus voor rauwkost
10 min Snack
Bekijk recept
Reuzengarnalen met sherrydip
10 min Snack
Bekijk recept

Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesjes met speculaaskruidenmarinade
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipspiesen met zoete tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept