Gepofte aardappelen met ricottadip

6
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen 20 minuten in de schil. Je kunt dit op voorhand doen.
  • 2 Maak de ricottadip. Snipper het chilipepertje fijn. Verwijder de zaadjes als je het niet te pittig wilt. Meng de ricotta met de peterselie, de geroosterde pijnboompitjes, de zongedroogde tomaatjes, de knoflook en het chilipepertje. Breng op smaak met peper en zout en wat extra chilipoeder naar smaak.
  • 3 Wrijf de voorgekookte aardappelen in met olijfolie en leg ze op de bovenste gril van de barbecue tot ze mooi poffen of gerimpeld zijn. Serveer met de dip.

Gepofte aardappelen met ricottadip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ricottakuipje met garnaal en zalmeitjes
30 min
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept