Vegetarische mini-quiches

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Ontrol het bladerdeeg en snij er 4 rondjes uit. Beleg er vier ingevette bakvormpjes mee en druk het deeg goed tegen de randen. Beleg met bakpapier en bakbonen (of gedroogde erwten) en schuif de taartjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. 
  • 2 Schraap de wortelen en spoel de courgette. Snij de groenten in kleine blokjes. Blancheer ze in licht gezouten water en laat schrikken onder ijskoud water.
  • 3 Klop de eitjes los met de room en kruid met peper en zout. 
  • 4 Schep de stukjes groente in de voorgebakken taartbodems en schenk de eitjes erbij. Bestrooi met geraspte parmezaan en schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster en ontvorm. Lekker met een groene salade.

Vegetarische mini-quiches is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Miniquiches met groene asperges en garnalen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Quicheparade met minitomaatjes
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Quiche met kaas en spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoete mini-quiches van krentenbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept