Zoete gemarineerde ribbetjes met koolsalade

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de knoflook . Meng de ketchup, mosterd, olijfolie, Provençaalse kruiden, barbecuekruiden, knoflook, acaciahoning met peper en zout. Bestrijk de ribbetjes met deze marinade en laat op z'n minst 2 uur marineren in de koelkast.
  • 2 Rasp de wittekool. Snij de radijzen in partjes. Meng ze met bieslook en mayonaisse en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bak de ribbetjes 4 minuten aan elke kant op de barbecue. Bestrooi met bruine suiker en bak nog even kort aan beide kanten. Serveer met de koolsalade.

Zoete gemarineerde ribbetjes met koolsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept