Gevulde conchiglioni

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pastaschelpen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Meng de paprikablokjes met de feta, peterselie en kruid met peper en zout. Vul er de pastaschelpen mee.
  • 3 Spoel de tomaten en laat uitlekken. Verhit olie in een grote steelpan. Fruit de knoflook en voeg de tomaten toe. Kruid met zeezout en gaar enkele minuutjes tot de tomaten bijna openbarsten.
  • 4 Voeg de gevulde schelpen toe en laat 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Bestrooi met verse basilicum en serveer. 

Gevulde conchiglioni is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bistecca ai ferri con conchiglioni al pesto di broccoli (schelpenpasta met broccolipesto en runder entrecote)
45 min-
Bekijk recept
Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpen met spinazie
65 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept