Gegrilde meivis met avocadosalade

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de avocado's en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snij het in blokjes. Besprenkel ze meteen met de helft van het limoensap.
  • 2 Doe de ui, pijnboompitten en blaadjes van de peterselie bij de avocado. Meng en breng op smaak met peper, zout, pimet d'Espelette, olijfolie en balsamico.
  • 3 Spoel de visjes en dep ze droog. Besprenkel ze met limoensap en olijfolie. Kruid ze met peper en zout.
  • 4 Gril de meivisjes goudbruin en gaar. Serveer ze met de avocadosalade en een stukje brood.

Gegrilde meivis met avocadosalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept