Witte asperges op z'n Vlaams

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges. Kook ze beetgaar in water met een snuifje zout. Laat uitlekken op een keukenhanddoek.
  • 2 Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen in koud water en pel ze. Prak de eieren (dooiers en eiwitten apart).
  • 3 Laat de boter smelten maar niet kleuren. Kruid met wat peper.
  • 4 Verdeel de asperges over de borden, met de punten in dezelfde richting. Kruid met een snuifje nootmuskaat en werk af met geprakt ei en gehakte peterselie.
  • 5 Lepel de warme, gesmolten boter over de asperges en serveer meteen.

Witte asperges op z'n Vlaams is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vlaams stoofvlees met Duvel
170 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw op z'n Vlaams
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept