Wilde rijst met zalm

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst zoals uitgelegd op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Pers de citroen uit. Hak de bladpeterselie.
  • 2 Kruid de zalm met peper en zout. Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met olijfolie en leg er de filets op. Besprenkel met citroensap. Vouw de folie goed dicht en schuil de papillotjes 15 minuten in de oven.
  • 3 Fruit de champignons met de sjalot in boter. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en de rijst.
  • 4 Verdeel de champignonrijst over de borden en leg er de zalm bij.

Wilde rijst met zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept