Gazpacho van waterkers

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en droog de waterkers (hou enkele plukjes apart voor garnering).
  • 2 Breng de visbouillon aan de kook. Doe er de waterkers en spinazie in. Laat maximum 1 minuut koken.
  • 3 Doe er de sojamelk bij en mix. Breng op smaak met enkele eetlepels sojasaus, peper en een snuifje zout. Laat afkoelen en bewaar in de koelkast.
  • 4 Mix de soep net voor het serveren opnieuw schuimig. Verdeel ze over glaasjes en werk af met de waterkers.

Gazpacho van waterkers is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gazpacho met witte kaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept