Zomergroentenvelouté met zuiders spiesje

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de sjalotten glazig in olie. Kruid met Provençaalse kruiden, currypoeder, cayennepeper, peper en zout. Voeg de bouillonblokjes verkruimeld toe. Laat 3 minuten pruttelen en verdeel over 2 pannen.
  • 2 Snij de paprika's in stukjes. Doe de rode paprika in de ene pan en de gele in de andere. Voeg telkens 500 ml water toe. Laat 20 minuten doorkoken. Mix en zeef de soepen.
  • 3 Vul de glazen tot de helft met de gele soep. Giet er voorzichtig, over de bolle kant van een soeplepel, de rode paprikasoep bij. Serveer koud, met verse tuinkruiden.
  • 4 Rijg mozzarellaparels en tomaten op een spiesje. Overgiet met olijfolie, peper en zout en garneer met vers basilicum.

Zomergroentenvelouté met zuiders spiesje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept
Thaise visfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalen met basilicum en spek
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept