2 Doe de chocolade en de boter in een kom en smelt au bain-marie of in de microgolfoven. Klop ondertussen de eieren met de kandijsuiker ongeveer 10 minuten tot een dikke witte massa. Roer de gesmolten chocolade door het ei-suikermengsel.
3 Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel ze, met het amandelpoeder, luchtig door de massa. Meng er vervolgens de amandelschilfers en de koffie door.
4 Doe het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vierkante bakvorm van ongeveer 20 x 20 cm. Bak de brownie 20 minuten in de voorverwarmde oven. Brownies mogen nog een klein beetje klef zijn vanbinnen.
5 Haal uit de oven en laat de brownie eerst even afkoelen alvorens 'm te ontvormen. Laat 'm verder afkoelen op een rooster.
6 Snij de brownie in vierkantjes van 4 x 4 cm. Klop de room stijf met de bloemsuiker en enkele druppeltjes voedingskleurstof. Doe de gele room in een spuitzak, spuit op elke brownie een 'nestje' en decoreer met paaseitjes.