Toast met geitenkaas en honing

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster het rozijnenbrood. Besmeer 4 sneetjes brood met honing. Halveer de geitenkaasjes en bestrooi ze met komijn. Leg op de 4 sneetjes brood met honing telkens 3 halve geitenkaasjes.
  • 2 Laat de geitenkaasjes lichtjes smelten onder de hete ovengrill.
  • 3 Klop een vinaigrette van de olie en de balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Halveer de kerstomaatjes. Meng ze met de rucola.
  • 5 Leg op elk bord een toast met geitenkaas, besprenkel met vinaigrette en dek af met een tweede toast. Verdeel de salade over de borden en besprenkel met de rest van de vinaigrette. Serveer meteen.

Toast met geitenkaas en honing is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept