Kaiserschmarrn met rozijntjes

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Laat de rozijntjes weken in de rum. Splits de eieren.
  • 2 Klop de eidooiers wit-schuimig met de suiker. Doe er de gezeefde bloem bij. Klop stevig op. Voeg er de melk aan toe en roer tot een glad beslag.
  • 3 Doe er de rozijntjes en de rum bij.
  • 4 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel ze luchtig door het beslag.
  • 5 Verhit flink wat boter in een koekenpan. Schep de helft van het beslag in de pan. Bak tot de dikke pannenkoek een beetje stevig is en aan de onderkant mooi goudbruin.
  • 6 Verdeel de pannenkoek in vier kwarten en draai de stukken om met een spatel. Doe eventueel nog wat boter in de pan. Laat ze goudbruin bakken.
  • 7 Maak de kwartjes pannenkoek nog wat kleiner met de spatel. Bestrooi ze met poedersuiker en dien op.

Kaiserschmarrn met rozijntjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

KAISERSCHMARRN MET APPEL-PERENCOMPOTE
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
KAISERSCHMARRN
10-20 min -
Bekijk recept
Kaiserschmarrn Met Mascarpone
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kaiserschmarrn
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept