Chocoladerol met pistaches

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Hak de pistachenoten.
  • 2 Zeef de bloem en zout in een kom. Maak een kuiltje in het bloemhoopje. Breek er de eieren in en schenk er een beetje melk bij. Roer stevig om. Schenk er in een straaltje de rest van de melk bij. Roer tot een glad beslag.
  • 3 Laat de boter smelten in koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk de gesmolten boter bij het beslag. Roer glad.
  • 4 Bak in dezelfde koekenpan vier grote pannenkoeken.
  • 5 Leg de gebakken pannenkoeken vervolgens op een plat bord. Dek af met een tweede bord zodat ze warm blijven.
  • 6 Laat de chocolade smelten. Roer er de room door en doe er driekwart van de pistachenoten bij.
  • 7 Bestrijk een pannenkoek met chocoladesaus. Leg er een tweede pannenkoek op. Bestrijk met chocoladesaus en rol op. Doe hetzelfde met de twee resterende pannenkoeken.
  • 8 Snij de twee rolletjes in de helft, werk af met de rest van de pistachenootjes en serveer.

Chocoladerol met pistaches is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst met gedroogde vruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanille-ijs met gedroogde aardbeien
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Chocoladerol met aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-espressorol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladerol met advocaatroom.
0 min
Bekijk recept