Blini’s met zalm en zure room

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Splits de eieren.
  • 2 Vermeng in een kom de boekweitbloem met de tarwebloem.
  • 3 Klop de eidooiers los met de melk. Schenk bij de bloem. Roer tot een glad beslag.
  • 4 Laat het beslag een kwartier afgedekt rusten op kamertemperatuur.
  • 5 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. Spatel de eiwitsneeuw luchtig door het beslag.
  • 6 Bak in een koekenpannetje, in hete boter of olie, kleine dikke pannenkoekjes.
  • 7 Bestrijk de helft van de blini’s met zure room. Leg er een plakje gerookte zalm op. Dek af met een tweede blini. Werk af met viseitjes en een plukje dille.

Blini’s met zalm en zure room is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mikado Blinis
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse blini’s
25 min-
Bekijk recept
Emulsie van doperwten met munt en blinis met room van gerookte zalm
20 min Snack
Bekijk recept
(Zoete) Blinis
25 min- Nagerecht
Bekijk recept