Pizza met brie en aardappel

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijm van de takjes.
  • 2 Meng de aardappelen met de ui, de knoflook, een flinke scheut olijfolie, peper en zout.
  • 3 Leg de deegcirkels op een groot vel bakpapier op de bakplaat. Bestrijk ze met de kruidenkaas en verdeel daarover het aardappel-ui mengsel. Zet de pizza's 15 minuten in de oven
  • 4 Snij de brie in plakken. Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de brie over. Bestrooi met de tijm en flink wat peper. Zet nog 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.

Pizza met brie en aardappel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept