1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snij ze in flinterdunne plakjes. Pel de ui, snij in fijne ringen. Pel en snipper de knoflook. Haal de tijm van de takjes.
2 Meng de aardappelen met de ui, de knoflook, een flinke scheut olijfolie, peper en zout.
3 Leg de deegcirkels op een groot vel bakpapier op de bakplaat. Bestrijk ze met de kruidenkaas en verdeel daarover het aardappel-ui mengsel. Zet de pizza's 15 minuten in de oven
4 Snij de brie in plakken. Haal de pizza's uit de oven en verdeel er de brie over. Bestrooi met de tijm en flink wat peper. Zet nog 5 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.
Pizza met brie en aardappel is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree