Poffertjes

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de gist los in de lauwe melk. Zeef de bloem in een kom. Maak in het midden een kuiltje. Schenk er het gistpapje in. Roer tot een glad beslag.
  • 2 Laat het 1 uur rijzen op kamertemperatuur.
  • 3 Verwarm de poffertjespan. Bestrijk de kuiltjes met boter of olie.
  • 4 Vul de kuiltjes voor de helft met beslag. Laat 1 minuut bakken. Keer de poffertjes om en laat ook de andere kant goudbruin bakken.
  • 5 Leg ze vervolgens op een voorverwarmde schaal. Bestrooi ze rijkelijk met poedersuiker en leg er een nootje boter bovenop.

Poffertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkpoffertjes met ananas
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffersticks
15 min Snack
Bekijk recept

Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffertjes met gebakken kaneelappeltjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Karnemelkpoffertjes met ananas
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Poffersticks
15 min Snack
Bekijk recept