Zoek
Eendenborst met rodekoolchutney
4
120 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eendenborstfilets
0.25 rodekool (geschaafd)
1 appel (in blokjes)
1 chilipeper (gesnipperd)
50 g suiker
100 ml witte wijnazijn
1 kaneelstokje
peper
zout
1 ciabatta
boter (of olie)
4 uien (1 gesnipperd, 3 in ringen)
Bereiding
1
Bak de uien voor het garnituur 5 minuten in een nootje boter, op een matig vuur.
Eendenborst met rodekoolchutney is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Rodekoolchutney met blauwe bosbessen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept