Tomatensoep met brood + zelfgemaakte pesto

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de knoflook. Snij de ui in partjes. Snij het stokbrood in blokjes. Rasp de Parmezaanse kaas. Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Fruit, in een grote pan, de uien glazig in 1 el olie. Voeg de tomaten, de bouillon, een half bosje basilicum, 2 teentjes knoflook, de oregano en het kruidentuiltje toe. Kruid met zout en peper. Zet het deksel op de pan en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat afgedekt 15 minuten sudderen. Pureer de soep.
  • 3 Pureer 1 bosje basilicum, 2 teentjes knoflook en de pijnboompitten in de kom van een keukenmachine. Voeg zout, peper en Parmezaanse kaas toe en mix nog even in de keukenmachine. Zet opzij.

Tomatensoep met brood + zelfgemaakte pesto is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept