Soep van pastinaak en ahornsiroop + parmezaankoekjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pastinaak, snij in stukken. Snij de ui in partjes. Rasp de parmezaan/ Hak de rozemarijnnaaldjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 175°C.

Soep van pastinaak en ahornsiroop + parmezaankoekjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Parmezaankoekjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige Groentesalade Met Parmezaankoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met gebakken boschampignons
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept