Zoek
Soep van pastinaak en ahornsiroop + parmezaankoekjes
4
60 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g pastinaak (geschild, in stukken)
750 ml kippenbouillon
2 kl ahornsiroop
1 el olijfolie
1 ui (in partjes)
peper
zout
150 g parmezaan (geraspt)
250 g bloem
1 mespuntje chilipoeder
1 kl rozemarijn (naaldjes, gehakt enkele takjes)
160 g boter
Bereiding
1
Schil de pastinaak, snij in stukken. Snij de ui in partjes. Rasp de parmezaan/ Hak de rozemarijnnaaldjes.
2
Verwarm de oven voor op 175°C.
Soep van pastinaak en ahornsiroop + parmezaankoekjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Parmezaankoekjes
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige Groentesalade Met Parmezaankoekjes
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met gebakken boschampignons
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept