Zoek
Clamchowder + rucolaslaatje
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 visfilet (stevige vis, in blokjes)
1 potje venusschelpen (130 g)
75 g spekblokjes
1 l groentebouillon
190 ml visfond
2 uien (fijngesneden)
2 aardappelen (in blokjes)
1 kruidenboeket (peterselie, laurier, tijm)
1 dl lichte room (vetgehalte 30%)
1 el olijfolie
peper
zout
zakje rucola
notenolie
rode wijnazijn
Bereiding
1
Pocheer de spekjes in een steelpan met kokend water. Laat de spekjes uitlekken en zet apart.
2
Verwijder het kruidentuiltje en pureer de soep. Voeg de room toe. Breng eventueel verder op smaak.
Clamchowder + rucolaslaatje is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Quiche met pompoen en knapperige ham
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantjes van twee kazen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kleine terinnes van ricotta met olijven en citroen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept