Traditionele chili con carne

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snij de selder in boogjes en de wortelen in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook. Rasp de chocolade.
  • 2 Verhit wat olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe, laat even bakken en doe dan de selder, de wortelen en de chilivlokken erbij. Laat 10 minuten stoven.
  • 3 Voeg de gepelde tomaten en de bonen toe. Overgiet met de groentebouillon en laat 20 minuten sudderen.
  • 4 Voeg op het laatste de chocolade toe. Kruid met peper en zout.

Traditionele chili con carne is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept