Chocoladeganache met esdoorn en karamel

8
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de melk aan de kook met de room en het gespleten vanillestokje. Haal de pan van het vuur en laat wat afkoelen. Verwijder het vanillestokje.
  • 2 Klop de eidooiers met de suiker witschuimig. Giet er al kloppend de warme melk bij. Giet alles weer in de pan en laat al roerend zachtjes indikken (maar niet koken!).
  • 3 Haal van het vuur en doe er de chocolade bij. Roer tot hij gesmolten is. Verdeel over de glaasjes en zet koel weg.
  • 4 Mix de chocoladecornflakes in de blender. Doe hetzelfde met de karamelsnoepjes.
  • 5 Giet voor het serveren esdoornsiroop naar smaak over de ganache en garneer met verkruimelde cornflakes en karamel.

Chocoladeganache met esdoorn en karamel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

Party Donuts
20 min
Bekijk recept
American paaspancakes met witte chocoladeganache en rood fruitcompote
30 min-
Bekijk recept
Chocoladeganache
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duo van sabayon en chocoladeganache
45 min Nagerecht
Bekijk recept