Champagnesorbet

6
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de suiker met het citroensap en 200 ml water 20 minuten op laag vuur. Laat afkoelen.
  • 2 Meng de suikersiroop met de mousserende wijn en het appelsap. Zet ½ uur in de koelkast.
  • 3 Draai het gekoelde wijnmengsel in de ijsmachine tot ijs. Serveer de bolletjes ijs met muntblaadjes.

Champagnesorbet is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Champagnesorbet
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesorbet KERST 2006
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Champagnesorbet
Bekijk recept
Champagnesorbet Met Aardbeien
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Champagnesorbet
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesorbet KERST 2006
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept