Varkenskoteletten met rijst

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Pel en snipper de uien. Snij de champignons in plakjes. Halveer de kerstomaten
  • 2 Verhit olie in een pan en fruit de helft van de ui in wat olie. Schep er de rijst door. Blus met de groentebouillon en laat 15 tot 20 minuten zachtjes garen.
  • 3 Kruid de koteletten met peper en zout en besprenkel ze met citroensap. Bak ze goudbruin in boter. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Bak in dezelfde pan de champignons goudbruin. Blus met de wijn en laat inkoken. Roer er de room en de peterselie door. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Schep de spinazie en de kerstomaatjes door de rijst en serveer met de koteletjes en de saus.

Varkenskoteletten met rijst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde varkenskoteletten met groene olijven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde prei met tijm
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept