Bouillon met knolseldersterretjes

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur lager en hou hem net onder het kookpunt. Leg er de kipfilets in en pocheer ze gaar in 10 à 15 minuten. Neem ze uit de bouillon en hou ze apart. Zeef de bouillon.
  • 2 Schaaf de knolselder in flinterdunne plakjes en snij sterretjes uit (of gebruik een minivormpje).
  • 3 Pel de sjalot en snij in ringetjes. Schil de wortel en snij in fijne staafjes. Stoof ze samen glazig in 1 el olijfolie. Overgiet met de bouillon, doe er de knolseldersterretjes bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten zachtjes garen.
  • 4 Trek de kip in reepjes. Snij de lente-uien in fijne ringetjes. Doe ze beide bij de soep en laat nog even goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

Bouillon met knolseldersterretjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept