Zoek
Tofu tandoori
4
120 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g tofu
1 teentje knoflook
250 g magere yoghurt
1 citroen
2 el citroensap
0.25 kl gember (geraspt)
0.5 kl korianderzaden
1 el tandoorikruiden
cayennepeper
citroensap
peper
zout
Bereiding
1
Pel en snipper de knoflook, doe hem bij de yoghurt. Meng er de gember, koriander en tandoorikruiden door. Breng op smaak met citroensap.
2
Snij de tofu in blokjes, doe ze bij het yoghurtmengsel en schep goed om. Dek af en laat minstens 2 uur in de koelkast marineren.
3
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de tofu met de marinade in een ovenschaal. Zet 25 minuten in de oven. Lekker met rijst en gegrilde paprika's.
Tofu tandoori is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min
Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept