Lasagne met zalm

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de sjalot en knoflook. Fruit ze in wat olie. Doe er de spinazie bij en laat slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  • 2 Laat de boter smelten. Roer er de bloem door en laat even sudderen. Voeg dan de melk toe en roer tot een gebonden bechamelsaus. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en citroenschil.
  • 3 Snij de zalm in blokjes en besprenkel ze met citroensap. Vet een ovenschaal in. Schep er een laagje zalm in en daarop spinazie. Dek af met lasagnevellen, lepel er saus over en bestrooi met parmezaan. Herhaal tot alles opgebruikt is, eindig met mozzarella.

Lasagne met zalm is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept