Pompoensoep met croque-brochette

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui en knoflook glazig in olijfolie. Doe er de pompoen en tomaat bij en laat even stoven. Overgiet met de bouillon en kruid met peper en nootmuskaat. Laat 15 tot 20 minuten koken.
  • 2 Mix de soep en roer er de room door. Verwarm even, maar laat niet meer koken.
  • 3 Leg telkens tussen 2 sneetjes brood een plakje ham en kaas. Gril de croques, snij ze in vieren en rijg ze aan een prikker. Lekker bij de soep!

Pompoensoep met croque-brochette is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmbrochettes met kerstomaat en citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeienbrochetten en anijskaramel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brochettes voor lekkerbekken
Snack
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept