Zoek
Gegrilde zalm met asperges
6
50 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Bereiding
1
Meng de sojasaus met de wijnazijn en de suiker. Kwast er de zalm mee in, kruid met peper en zout. Laat 20 minuten marineren in de koelkast.
2
Verwarm de oven voor op grillstand.
3
Spoel de asperges en snij de harde onderkant weg, schillen hoeft niet. Kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat uitlekken.
4
Spoel de bietenblaadjes en zwier goed droog.
5
Dep de zalmmoten droog met keukenpapier. Leg ze op een bakplaat met aluminiumfolie en rooster ze 4 tot 5 minuten aan elke kant.
6
Verhit de olie in een pan en bak de asperges ongeveer 3 minuten. Haal de asperges uit de pan. Blus met de vismarinade en laat 1 minuutje doorkoken.
Gegrilde zalm met asperges is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept