IJstaart met aardbeien en chocolade

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aardbeien in heel kleine stukjes (hou de mooiste apart voor de garnering). Hak de chocolade fijn. Snij de cake in de lengte doormidden.
  • 2 Bekleed een cakevorm met een groot vel huishoudfolie. Leg de onderste cakehelft in de vorm.
  • 3 Roer of mix het ijs zacht en schep er de aardbeien en de chocolade door. Schep het ijs over de cake in de vorm. Leg er dan de andere cakehelft op en verpak alles in de folie. Laat enkele uren opstijven in de diepvriezer.
  • 4 Haal de taart een kwartiertje voor het serveren uit de diepvriezer en snij ze met een scherp mes in plakken. Garneer met de resterende aardbeien en een blaadje munt. Serveer met de frambozencoulis.

IJstaart met aardbeien en chocolade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept