Veggie risotto met tuinkruiden

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Doe er de rijst bij en schep om tot alle korrels glazig worden.
  • 2 Blus met de wijn. Laat al roerend koken tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.
  • 3 Schep er pas dan één pollepel bouillon bij, en laat weer al het vocht opslorpen. Werk zo verder tot de rijst gaar is (ongeveer 20 minuten).
  • 4 Schep er de tuinkruiden, parmezaan en een klontje boter door. Breng op smaak met peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten rusten, alvorens te serveren.

Veggie risotto met tuinkruiden is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilethoorntjes met kerriesalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie kaas-auberginetosti
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mackerel & Grilled veggie melt
30 min-
Bekijk recept