Pompoentaart

6
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel en droog de spinazie. Blancheer ‘m kort in lichtgezouten water, laat schrikken in ijskoud water en uitlekken. Hak grof en druk er het vocht wat uit.
  • 2 Pel en snipper de sjalotten en de knoflook. Fruit ze samen in olijfolie. Doe er de pompoen bij en stoof even mee. Blus met de bouillon en laat 5 minuten garen.
  • 3 Doe er de spinazie en de feta bij. Kruid met peper, zout en komijn.
  • 4 Verdeel de sesamzaadjes over de bodem en schep er de vulling in. Bedek met de rest van het deeg, dat je weer met boter bestrijkt. Bestrooi met de maanzaadjes en zet 45 minuten in de oven.

Pompoentaart is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept