Tomatentaart met rucola

1
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een bakvorm en bestuif met bloem. Rol het deeg op maat van de vorm en leg het erin.
  • 2 Klop de eieren los met de room en de zure room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Schep er de parmezaan door.
  • 3 Spoel de tomaten en snij ze in plakjes. Schik de tomaten dakpansgewijs op de deegbodem en overgiet met de eiermix. Zet 35 minuten in de oven.
  • 4 Meng voor de vinaigrette de olijfolie met de balsamicoazijn en het sinaasappelsap. Kruid met peper en zout. Schep door de rucola en serveer bij de quiche.

Tomatentaart met rucola is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Tomatentaart met zoete ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatentaart met zoete ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse tomatentaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept