Gevulde lamsschouder

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Snij de tomaten en 2 venkelknollen in blokjes (bewaar het groen om te garneren). Fruit ze samen 5 minuten in olijfolie. Kruid met peper en zout, dek af en laat 30 minuten garen.
  • 3 Snij de resterende venkel in partjes.
  • 4 Vul de lamsschouder met de gare groenten. Rol op en bind vast met keukentouw.
  • 5 Leg het vlees in een ovenschaal, samen met de venkelpartjes. Besprenkel met olijfolie en schenk er 250 ml water bij. Zet in de oven en laat
  • 145 uur garen. Bedruip af en toe met de jus.
  • 6 Lekker met puree.

Gevulde lamsschouder is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept