Kippenbouillon met groene asperges

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de selder in boogjes. Doe ze samen met de kippenbouillon en het kruidentuiltje in een pan. Kruid met peper en zout en breng aan de kook.
  • 2 Zet het vuur lager en pocheer de kipfilets 10 à 15 minuten in de bouillon (schuim af). Zeef de bouillon en breng hem opnieuw aan de kook.
  • 3 Pel en snipper de uien. Snij de paprika in kleine blokjes. Halveer de asperges in de lengte. Doe alle groenten in de soep en laat 6 tot 8 minuten garen.
  • 4 Trek intussen de gare kip in reepjes. Garneer er de soep mee.

Kippenbouillon met groene asperges is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept