Lamskoteletje met puree

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de knoflook, tijm en rozemarijn met het citroensap, de olie en peper. Bestrijk er de koteletjes mee. Verpak ze in plasticfolie en laat even marineren.
  • 2 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pel de ui en snij ’m in ringen. Fruit ze in wat boter.
  • 3 Bak de koteletjes goudbruin in boter.
  • 4 Giet de aardappelen af en pureer ze met de melk en 1 el boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en garneer met de ui.
  • 5 Serveer de koteletjes met de puree en de uiringen. Lekker met een gemengde groene salade.

Lamskoteletje met puree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletje Met Amandelknoflooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Lamskoteletjes
20-30 min -
Bekijk recept
Ratatouillepuree met lamskoteletjes en olijfboter
0 min
Bekijk recept