Appelbeignets

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in plakken van 1 cm dik. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi met de helft van de suiker.
  • 2 Zeef de bloem. Scheid de eieren. Meng de bloem met de rest van de suiker, de eidooiers, de olie en het bier. Klop de eiwitten stijf en schep ze door het beslag.
  • 3 Haal het mandje uit de frituurpan. Doe je dat niet, dan plakt het beslag aan het metaal en krijg je de beignets niet heelhuids op tafel. Verhit de frituurolie tot 175°C.
  • 4 Wentel de plakken appel door het beslag en bak ze per 3 of 4 in de olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi met poedersuiker.

Appelbeignets is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Appelbolletjes
25 min-
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Appelbolletjes
25 min-
Bekijk recept