Pizza met champignons en taleggio

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C, met de bakplaat erin.
  • 2 Snij met behulp van een ontbijtbordje twee kleine pizza’s uit het deeg. Leg ze op een vel bakpapier. Bestrijk beide deegbodems met een beetje olijfolie. Nappeer met de passata en beleg met champignons en taleggio.
  • 3 Leg de pizza’s op het bakpapier op de hete bakplaat. Bak in 15 à 20 minuten goudbruin.
  • 4 Verwarm intussen de rest van de olijfolie en laat er de knoflook en de chili 10 minuten op laag vuur in trekken. Neem van het vuur af en laat wat afkoelen. Giet de olie door een zeefje en sprenkel ze over de pizza’s. Werk af met basilicum en serveer.

Pizza met champignons en taleggio is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taleggiotosti
15 min
Bekijk recept
Pappardelle met bloemkool & taleggio
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept