Kaaskroketjes

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een vrij dikke bechamelsaus met de boter, de bloem en de melk. Roer er de kaas door. Kruid met nootmuskaat en peper.
  • 2 Verdeel de massa over een grote ovenschaal (of bedek een bakplaat met aluminiumfolie) en zet een nacht in de koelkast.
  • 3 Vorm kroketjes van de opgesteven saus. Roer de eidooiers los in een kommetje. Doe de bloem en het paneermeel elk in een andere kom.
  • 4 Wentel de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door het paneermeel. Frituur ze in 3 tot 5 minuten goudbruin op 170°C.

Kaaskroketjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-kaaskroketjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zaanse Gehakt-kaaskroketjes
10-20 min -
Bekijk recept
Spinazie-kaaskroketjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kaaskroketjes
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-kaaskroketjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zaanse Gehakt-kaaskroketjes
10-20 min -
Bekijk recept
Spinazie-kaaskroketjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept