Zoek
Kaaskroketjes
4
60 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
140 g bloem
140 g boter
600 ml melk
3 eidooiers
200 g cheddar
300 g gruyère
nootmuskaat
peper
Bereiding
1
Maak een vrij dikke bechamelsaus met de boter, de bloem en de melk. Roer er de kaas door. Kruid met nootmuskaat en peper.
2
Verdeel de massa over een grote ovenschaal (of bedek een bakplaat met aluminiumfolie) en zet een nacht in de koelkast.
3
Vorm kroketjes van de opgesteven saus. Roer de eidooiers los in een kommetje. Doe de bloem en het paneermeel elk in een andere kom.
4
Wentel de kroketjes eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door het paneermeel. Frituur ze in 3 tot 5 minuten goudbruin op 170°C.
Kaaskroketjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kaaskroketjes
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-kaaskroketjes
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zaanse Gehakt-kaaskroketjes
10-20 min -
Bekijk recept
Spinazie-kaaskroketjes
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskroketjes
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-kaaskroketjes
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zaanse Gehakt-kaaskroketjes
10-20 min -
Bekijk recept
Spinazie-kaaskroketjes
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept