Zoek
Zalmquiche met ricotta
4
40 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g zalmfilet (in stukken)
1 rol bladerdeeg (kant-en-klaar)
125 g ricotta
3 eieren
2 dl melk
100 g diepvries erwt (ontdooid)
peper
zout
6 blaadjes munt (om te garneren)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180° C. Rol het bladerdeeg uit, leg het in een bakvorm en prik er gaatjes in met een vork.
2
Roer de melk, de eieren en de ricotta goed dooreen in een kom. Kruid met peper en zout.
3
Leg de zalm en de doperwtjes op het bladerdeeg en giet het ricotta-eimengsel erover.
4
Zet de quiche ongeveer 30 minuten in de oven of tot de vulling goudbruin en mooi gestold is. Garneer met gehakte muntblaadjes.
Zalmquiche met ricotta is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse zalmquiche
2 uur-
Bekijk recept
Zalmquiche met dille en garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmquiche
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-zalmquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept