Mosselen in witte wijn

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen grondig. Snij de uien, de wortel en selder in grove stukken.
  • 2 Verhit wat boter in een grote kookpan en fruit de groenten even aan.
  • 3 Doe dan de mosselen in de pan. Leg er de laurier, tijm en peterselie bovenop. Kruid met peper en kerriepoeder en overgiet met de wijn.
  • 4 Breng onder deksel op hoog vuur aan de kook. Schud af en toe op. De mosselen zijn gaar als alle schelpen open zijn. Serveer met brood of frietjes.

Mosselen in witte wijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept