Rösti met zalm en munt-aioli

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en rasp ze grof. Druk er goed het vocht uit (eventueel met een keukenhanddoek).
  • 2 Pel en snipper de uien. Meng ze met de geraspte aardappelen. Kruid met peper, zout en een vleugje nootmuskaat.
  • 3 Pel en snipper de knoflook. Meng de knoflook met de eidooiers en 2 kl mosterd. Voeg er al roerend zoveel olie aan toe als nodig is voor een mooie binding. Breng de aioli op smaak met citroensap en munt.
  • 4 Verwarm olijfolie in een pan en schep er kleine porties aardappel in. Druk ze plat tot een koekje. Bak ze gaar en goudbruin.
  • 5 Kruid de zalmfilets aan beide kanten met peper en zout en bestrijk ze met 2 kl mosterd. Bak ze in wat boter of olijfolie. Serveer met de rösti en de aioli.

Rösti met zalm en munt-aioli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Entrecote met knolselder, koolrollade en aioli
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Chipolata-olijfspiesen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept